Η Δημιουργία του Bartista Project προέκυψε απο την τάση της εποχης, Καθώς και απο την Επιθυμία μου να δημιουργήσω έναν χώρο, στον οποίο ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να έχει άμεση επαφή με τις διάφορες δράσεις που πραγματοποιούμε! Αυτό επιτυγχάνεται καθώς συνυπάρχουν το coffee place & το Academy. Αυτό δίνει την δυνατότητα σε πελάτες και μαθητές να ενημερωθούν για τις επιπλέον δράσεις μας, δημιουργώντας ένα “Bartenders House”.

Το στυλ που επικράτει ειναι κυρίως Βιομηχανικό, το μαύρο χρώμα και οι μεταλλικές κατασκευές κυριαρχούν στο χώρο, επίσης πινελιές έντονου κοκκίνου δημιουργούν την απαραίτητη ζεστασιά.. Την Επιχειρησή μας την χαρακτηρίζουν η ποιότητα των προιόντων, η εξειδικευσή μας και το ευχάριστο προσωπικό εκ των οποίων πολλές φορές έχουν αναδεικτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς του καφέ και των cocktail.

Το Bartista Project Βρίσκεται σε έναν πολυσύχναστο δρόμο σε πολύ μικρή απόσταση απο το ΤΕΙ Πατρών και η απλότητα της περιοχής μας βοηθά να αναδείξουμε την διαφορετικότητα μας, Η μουσική που επιλέγουμε είναι συνήθως χαλαρή ώστε να μην κουράζει και διαμορφώνεται ανάλογα με την ώρα, συνήθως επιλέγουμε soulful και chill house.

Λάμπρος Λιόλιος

Owner of Bartista Project, BAR Manager
Vice President hba-net.gr, Authorised IBA Trainer & Barista Trainer